E&M trading, Swartbroek, Trading, Eric, Mathij, EM - Home Page
 
 
Hier staan de nieuwste producten.
 

E&M Trading B.V.

Samen met enkele buggy vrienden organiseren we een Paastocht voor streetbuggy's op zondag 12 April - 1e Paasdag.  
 
Start is om 11 uur te Swartbroek (dorp bij Weert - NL) op het dorpsplein.
Finish zal omstreeks 16-17 uur zijn, wederom in Swartbroek.
Onderweg zal er op enkele plaatsen een korte pauze gemaakt worden.
 
Het betreft een mooie route van 100 tot 150km door het mooie Midden-Limburgse land (zowel Nederlands als Belgisch Limburg). De rit gaat voor het merendeel over landelijke wegen. Een gedeelte is onverhard, maar niet het echte off-road werk. We kunnen daar nog een balans in kiezen afhankelijk van de deelnemers en hun voorkeur. Wel komen we langs enkele gebieden waar zwaarder off-road mogelijk is. Ook hier rond het dorp (de start / stop plaats) zijn genoeg onverharde wegen die zwaardere categorie off-road zijn.
 
Naast een super mooie tocht en het delen van onze hobby en verhalen met mede rijders, willen we ook graag onze streetbuggy's showen en promoten bij het grote publiek.

Mocht er interesse bestaan om mee te doen, laat dit dan vooral weten op info@eandm-trading.com
 
NB:
Het is nog niet zeker of onze nieuwe Ebugg (electro buggy) dan al mee gaat rijden, echter we zullen zeker even de tijd maken om dit project te laten zien aan de geinteresseerden.

Verder bekijken we de opties qua overnachting. Dit kan (mogelijk) op een prive terrein, danwel enkele campings direkt in de buurt. Eea is afhankelijk van het aantal deelnemers / overnachters.

Braderie borkel en Schaft.

 

 

 

 


 

 
©copyright E&M Trading 2008 all rights reserved - site by Joris de Borgie